Angrerett informasjon - Brukte mobiler - bedre for miljøet

Angrerett

Hvis du ikke er fornøyd med et produkt du har kjøpt hos oss så ønsker vi å ordne opp, og vi ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi sender ut angrerettskjema ved hvert kjøp som foretas hos oss, dette skal du ha mottatt sammen med ordrebekreftelsen. Kontakt oss gjerne på mail hello@imnotdoneyet.no for returlabel.

Vi anbefaler å vise god omsorg for varen hvis man ønsker å returnere den trygt og sikkert. 

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

  • Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn det som er anbefalt er dette en kostnad som bæres av kunde(jf. Angrerettloven § 24).  
  • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Ang Angreretten § 25) 
     
  • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
     
  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet..(jf Angrerettloven § 1).

Aktiv handling

Det forplikter en aktiv handling fra deg på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med en aktiv handling kan vi behandle saken på en rask og effektiv måte for begge parter, iht. angrerettloven (* ref. 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven § 11). 

Hvordan angrer jeg før ordren er pakket / sendt fra vårt lager?

Ring til kundeservice på 23 21 01 35 og be om at hele ordren slettes. Dersom kundeservice bekrefter at ordren er slettet har du angret. For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret i minst 14 dager. 

Hvordan angrer jeg før ordren er hentet på utleveringsstedet?

Send en e-post til oss hvor du skriver at du angrer din bestilling og henvis til bestillingens ordrenummer. Du vil motta en mail som bekrefter at ordren er innenfor kriteriene for angrerett. Du behøver ikke å foreta deg noe mot utleveringsstedet. Når ordren kommer tilbake til oss vil den bli kreditert i sin helhet. Ta kontakt med vårt kundesenter som vil ordne med fri retur av din ordre. 

Hvordan angrer jeg etter ordren er hentet?

Ta kontakt med oss via telefon eller e-post innen 14 dager etter du har mottatt varen. Varen må deretter så snart som mulig returneres til oss.

Det er viktig at alt innhold i esken returneres i samme stand og mengde som da du mottok varen.

Kjøpesummen tilbakeføres til din konto i løpet av 5-7 dager.

Det oppfordres til at angrerettvarene sendes som registrert pakkepost slik at du kan spore pakken på Posten sine sider. På denne måten har du full oversikt over hvor forsendelsen befinner seg i postens system til den ankommer oss. 

Passiv handling

Dersom du ikke henter ordren og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Når ordren kommer tilbake som uavhentet vil den bli kreditert i sin helhet og varene lagt tilbake på lager. Vi vil sende egen faktura pålydende porto to veier, pluss uavhentet gebyr pålydende kr. 250, for å dekke våre håndteringskostnader.

Returadresse

INDY by Modino AS

Verkseier Furulundsvei 46

0668 Oslo

Epost: Hello@imnotdoneyet.no

Telefon: 23 21 01 35